Het Nederlandsche Inkoopkantoor / Kienhorst
Grootestraat 9
7571 EJ Oldenzaal

Nieuw telefoonnummer:

0541 362 394

Helaas is oude bekende telefoonnummer, 0541-515879, niet meer beschikbaar.

Mail: info@kienhorst.nl
of
oldenzaal@hetinkoopkantoor.nl

Vernieuwde Openingstijden.

Voor aanbieden van uw verzameling postzegels, munten en overige verzamelartikelen, uw gouden en zilveren sieraden en het afhalen van uw bestelling en het verlengen of afhalen van uw belening bent u weer van harte welkom in onze winkel te Oldenzaal.

Per 19 mei is onze winkel verplaatst naar een nieuwe locatie midden in het centrum van Oldenzaal, tegenover de ingang van het winkelcentrum “De Driehoek”

Onze openingstijden zijn als vanouds:
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

Verzend- en retourinformatie

Kienhorst.nl garandeert de kwaliteit van de artikelen die via onze website gekocht zijn. Wanneer er naar uw mening toch iets niet in orde is, dan kunt u binnen 5 dagen na ontvangst van de artikelen contact opnemen met Kienhorst.nl via onze website. Retourneer niets voordat er contact per email is geweest!

Bestellingen & betalingen:
Na uw bestelling ontvangt u een bestelbevestiging met daarin de betalingsgegevens. Uw bestelling wordt verstuurd na ontvangst van uw betaling.

Leveringsvoorwaarden:

Wij bezorgen alle artikelen per bestelling tegelijkertijd op het afleveradres. Het kan evenwel voorkomen dat een artikel in uw bestelling eerder beschikbaar is dan de andere artikelen. Zodra zich deze situatie voordoet sturen wij u de beschikbare artikelen zo snel mogelijk. De overige artikelen worden onmiddellijk verstuurd zodra deze ook beschikbaar worden. Uiteraard betaalt u dan slechts eenmaal de bezorgkosten.

Verzendkosten:

Voor verzending rekenen wij de volgende kosten op basis van het totaal bedrag van uw bestelling:

Van 0 tot 150 euro zijn de verzendkosten: 6,95 Euro.

Bestelling boven de 50 euro worden aangetekend verstuurd.

Vanaf 150 euro verzenden wij uw bestelling gratis. (verzekerd vervoer)

Genoemde verzendkosten zijn enkel en alleen geldig voor verzending binnen Nederland

U kunt altijd vooraf informeren op info@kienhorst.nl

Retourneren:

Conform de Wet Koop op Afstand, heeft de koper het recht om het gekochte product binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden te retourneren, bij voorkeur wel vooraf contact opnemen met ons via info@kienhorst.nl of telefoonnummer: 0541 362 394

Bij een beroep op deze wet dient de klant gebruik te maken van het, op de website te downloaden formulier. Een aantal objecten zijn uitgesloten van deze wet, deze kunt u vinden in de algemene voorwaarden onder artikel 8.