Onder de naam Postzegel en Munthandel Kienhorst zijn wij al ruim 40 jaar specialisten in het inkopen en verkopen van Postzegels, Munten, Goud, Zilver, sieraden en collectables.

Vanaf begin 2021 zal deze bekende naam langzaam vervangen worden door de naam
het Nederlandsche Inkoopkantoor. We verwijzen u heel graag naar het artikel in de Glimlach van Twente: https://www.hetinkoopkantoor.nl/blog/het-nederlandsche-inkoopkantoor-groeit-onder-tweede-generatie-kienhorst/

Tijdens de Corona lockdown is het uiterlijk van onze winkel aan de Steenstraat behoorlijk aangepast, aan de service die wij onze klanten bieden zal vrijwel niets veranderen.

De website kienhorst.nl zal binnenkort ook een metamorfose ondergaan, we houden u daarvan op de hoogte.

Bestellen kan online, maar ook in onze winkel aan de Steenstraat in Oldenzaal, waar wij U graag te woord staan en verder helpen met uw vragen.

GRENZELOOS IN POSTZEGELS EN MUNTEN.

Dat maken wij waar, want bij ons in Oldenzaal vindt U een enorme assortiment aan postzegels, munten en verzamelaars-artikelen. Zowel postfris als gestempeld, postzegelboekjes, blokken, FDC’s, brieven en een grote verscheidenheid aan partijen staan voor u klaar!

Op MUNT gebied hebben wij ook munten uit de gehele wereld. Steeds wisselende voorraden en diverse munt(geschenk)sets, coincards, herdenkings twee euro munten etc.

Wij kopen uiteraard bovenstaande verzamelartikelen ook in. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze speciale inkooppagina.

Wilt u gaan beleggen in goud of zilver, neemt u contact met ons op. Wij kunnen voor u een interessant goud of zilver pakket samenstellen!

Zoals altijd: Veilig en Betrouwbaar.
Het Kienhorst-Oldenzaal / Het Nederlandsche Inkoopkantoor Team.